avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare zilnica la munca in alta localitate din alta ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare zilnica la munca in alta localitate din alta zona metropolitana

Buna ziua! Am cautat pe forum si nu am gasit sa se fi pus aceasta intrebare, daca s-a mai pus imi cer scuze. In presa s-a vehiculat faptul ca vechile adeverinte de la angajator (cele valabile multiple zile) sunt nule acum si ca acum trebuie zilnic completata adeverinta respectiva. Mentionez ca avem doi colegi din acelasi sat care vin impreuna cu aceeasi masina 45 de km si alti doi colegi care trec peste o limita de judet, deci nu poate fii vorba de o zona metropolitana desi distanta nu e mare. Chiar trebuie sa sciem 4 hartii pe zi, timp de 20 de zile lucratoare? Mi se pare risipa. (a se vedea [ link extern ] )
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2020
calarasanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: calarasanu , utilizator 08:17, 19 Mai 2020
Nu sunt prevederi derogatorii pentru situația descrisa de Dvs., astfel, răspunsul este că da, trebuie să completatți declarații.
Partea bună este că se pot refolosi, prin schimbarea datei, dacă traseul și celelalte informații rămân aceleași.
Va multumesc pentru raspuns!

Le va da firma creioane si radiere pentru a schimba data zilnic. Sper sa nu uite intr-o zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare in interes de serviciu Venetia Venetia Lucrez la o biblioteca in comuna si recent s-a infiintat o noua biblioteca in satul vecin unde merg si acolo de 2 ori pe saptamana cu program de 8 ore. ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc pe condiții de naveta VasiAndreea91 VasiAndreea91 Buna ziua! Sunt însărcinată. Lucrez la o banca de renume, pe partea de recuperare debite. Eu fac naveta zilnic, cu trenul, a câte 54 km, zilnic. ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit alina240 alina240 Bunaziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. In anul 2002 am vandut un autoturism cu acte in regula si am ... (vezi toată discuția)