avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor la art 335alin 2
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor la art 335alin 2

Intr-un caz ce sta sub incidenta art 335 alin 2 avand calitarea de martor in sensul ca stianm ca soferul avea permisul suspendat, inseamna ca si eu am dosar penal??
Intrec pt ca eu am contract de munca in strainatate si in data de 10 Iunie 2020 trebuie sa fiu prezent la serviciu! Ar putea calitatea asta de martor in proces penal sa ma impiedice sa ies din tara? Daca da , ce as putea face, exista vreo declaratie pe care sa o pot face undeva( parchet, notar) pentru a putea sa imi onorez contractul de munca?? Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Angelo2011 , utilizator 11:40, 19 Mai 2020
Nu aveti dosar penal, eventuala calitate de martor va permite sa parasiti tara fara probleme.

Valsymy a scris:

Nu aveti dosar penal, eventuala calitate de martor va permite sa parasiti tara fara probleme.

Multumesc! Totusi agentul care a facut dosarul m-ia spu ca si eu am dosar penal pt ca am stiut ca cel care a condus masina are permisul suspendat si am fost si eu in masina! Proprietarul masinii este mama mea! Ce credeti!! Multumesc mult pt timpul acordat!!
Probabil dvs sunteti cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 335 alin.3 c.p.
Agentul a scris ca sunt in baza art 335 alin 2 nu 3!! In cazul asta ce se poate intampla? Ar putea lucrul asta sa imi ingreuneze iesirea din tara pt a-mi onora contractul de munca?? Nu am cazuer sau alte probleme!
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2020
Angelo2011, utilizator
Cred ca nu ati inteles dvs bine ce a spus politistul.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pe art 335alin 2 Angelo2011 Angelo2011 Am plecat cu sotia cu masina ! La volan sotia careia pe drum i s-a facut rau fiind diabetica! A oprit masina in afara carosabilului dar fiind o zona insorita ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am fost cu un prieten în mașină, acestuia fiindu-i ... David012 David012 Bună ziua. Am fost cu un prieten în mașină, acestuia fiindu-i confiscat permisul pe o perioada de o luna. Acesta avea dovada ca mai poate circula înca 2 ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecătorească pt. art 335 Iosontinutel Iosontinutel Am avut o pedeapsă de 2 ani si 4 luni cu suspendare + 3 ani termen de încercare. Termenul de încercare mi-a expirat anul trecut in 11 octombrie. În anul ... (vezi toată discuția)