Am plecat cu sotia cu masina ! La volan sotia careia pe drum i s-a facut rau fiind diabetica! A oprit masina in afara carosabilului dar fiind o zona insorita si afara foarte cald( azi, zona de sud a tarii), am hotarat sa conduc eu masina catre o zona mai umbrita. Am mers aprox 1-2 km fiind o zona cu foarte multe lucrari , moment in care am fost oprit de un agent de politie. Mentionez ca sunt sofer profesionist de 28 de ani si pana in luna Aprilie 2020 nu am avut nici- un incident in trafic atat in tara cat si in strainatate! In Aprilie , pt o depasire neregulamentara mi s-a suspendat dreptul de a conduce 30 de zile, asa incat astazi cand am fost oprit eu aveam permisul suspendat! Am fost fosrte sincer cu agentu , dar degeaba! Intrebarea mea este:- Avand in vedere ca sunt profesionist, singurul care aduc venit in gospodarie,, trebuia sa imi recuperez permisul pe 25-05-2020, . Imi mai pot recupera permisul si dreptul de a-mi asigura suprevietuirea mea si a familiei pana la solutionarea dosarului penal care poate dura si 1 an de zile??? Sau ce este de facut pt a -mi putea recupera permisul?? Multumesc anticipat pt un raspuns!!
Din pacate ptr dvs, cat dureaza solutionarea dosarului penal, veti avea dreptul de conducere suspendat, iar daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleza.