avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract rcs rds
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract rcs rds

Cu stima . Am o matuse cu varsta de 95 de ani , internata la un Azil de batrani ( are Contract de furnizare servicii sociale )si care sufera de dementa severa . Nu are copii iar mostenitorii refuza sa mai plateasca abonamentul la RCS RDS .
Am solicitat informatii de reziliere , la centrele RCS, dar toti au spus ca singura persoana care poate rezilia conatractul , este titulara lui , adica matusa de al Azil care nu se poate deplasa , nu este in depline facultati mentale etc. Ce am observat in discutiile cu reprezentantii RCS este ca toti incearca sa ma " abureasca " spunandu-mi ca dupa decesul matusii , cand o fi acela, mostenitorul legal va fi indreptatit sa renunte la constract ?!
Va rog dati-mi si mie un sfat, cum pot rezolva aceasta reziliere , eu fiind singurul dintre mostenitori care mai este interesat de rezolvarea acestui caz ?. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: emil52 , utilizator 22:41, 20 Mai 2020
mai intai, daca persoana traieste, nu exista mostenitori!
daca persoana este incapabila, exista desigur exista un tutore desemnat legal. acesta are dreptul de a incheia documente in numele titularului
Multumesc, dar pentru desemnarea unui tutore legal trebuie sa aiba un certificat medical , sa fie vazuta de o comisie medicala etc . timp in care eu trebuie sa platesc abonamentul sau sa astept sa moara , succesiunea .... ani buni de asteptat . Oare sa nu existe si o cale mai scurta ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire, curatela, interdictie persoana bolnava Delia2019 Delia2019 Buna ziua Matusa mea de 78 ani a fost instalata luna aceasta la un azil de batrani, cu dosar medical recent care precizeaza schizophrenie si dementa. Ea are o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu rcs-rds sebastianbugan sebastianbugan Buna ziua.Cum pot rezilia contractul cu RCS-RDS,avand in vedere ca este un caz de forta majora,casa a ars in intregime,proprietarul locuia singur si este in ... (vezi toată discuția)
Abonamente rcs-rds galatanu1981 galatanu1981 Buna ziua daca nu va suparati as asvea o intrebare la dumneavoastra exista vreo lege in care o companie de telecomunicatieare dreptul la semnarea unui ... (vezi toată discuția)