avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PFA si Concediu de Crestere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PFA si Concediu de Crestere

Buna ziua! Va rog, daca ma poate ajuta cineva, in legatura cu indemnizatia de crestere. Mi-am facut PFA si am incheiat un contract de prestarii servicii cu un spital municipal, aflandu-ma in concediu de crestere. Ma intereseaza cat timp pot pastra si indemnizatia de crestere si daca eu am dreptul la concediu de odihna.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Conditii pentru a beneficia de concediu medical si concediu prenatal si postnatal si categoriile de persoane care pot incheia contract de asigurari sociale ioan-s ioan-s Buna seara! As dori cateva lamuriri referitoare la conditiile de a beneficia de concediu medical, concediu postnatal si prenatal, dar si indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu indemnizatie cresterea copilului MihaelaNiculae MihaelaNiculae Buna ziua, Sper sa expun cat mai clar problema cu care ma confrunt. Eu voi naste un copil la inceputul lui august, deci in aprox 2 luni, iar sotul meu ... (vezi toată discuția)
Pfa - dreptul la concediu andra_88 andra_88 Buna ziua. Am o intrebare. Daca in cadrul firmei in care lucrez mi s-a facut PFA (deoarece toti angajatii asa au), voi putea beneficia de zile de concediu? Fie ... (vezi toată discuția)