avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - dreptul la concediu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - dreptul la concediu

Buna ziua. Am o intrebare. Daca in cadrul firmei in care lucrez mi s-a facut PFA (deoarece toti angajatii asa au), voi putea beneficia de zile de concediu? Fie macar si neplatit?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:41, 4 Februarie 2013
In cazul contractelor de prestari servicii incheiate intre prestator si beneficiar, asa cum aveti dumneavoastra incheiat acum ca pfa nu se discuta de concedii de odihna si nici de alte forme de concedii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu neefectuat pfi Geaninna85 Geaninna85 Buna seara, lucrez de doi ca si PFI intr-o farmacie de circuit deschis,si in toata aceasta perioada(2 ani) am avut un concediu de odihna de 20 zile si nici nu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna platit 75% castleless castleless buna ziua. conducerea companiei in care lucrez a descoperit la un moment dat ca daca isi convinge angajatii sa treaca la forma PFA plateste mai putine dari la ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva cristinajus cristinajus sotul meu a fost concediat. Acesta a avut cu firma respectiva un contrac de munca normal beneficia de masina si telefon de serviciu. La un moment data patronul ... (vezi toată discuția)