avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu neincasat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu neincasat

Buna ziua!
Ce pot sa fac in cazul in care nu mi-am incasat salariul pe ultimele doua luni. Am incetat activitatea cu acordul partilor. In plus, la lichidare am constatat ca mi-a fost redusa perioada de munca de la 8 la 4 ore fara a semna vreun act aditional, contractul de angajare fiind incheiat pentru sofer, transport international.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:47, 14 Decembrie 2009
Puteti face o sesizare la ITM, dar recunosc ca nu il va putea obliga pe angajator sa respecte legea, va primi poate o amenda. De aceia este mai sigur sa solicitati in instanta recunoasterea si acordarea drepturilor salariale. Fiind litigiu de munca nu platiti taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare c.i.m. runcan gabriela runcan gabriela buna ziua ,revin cu cateva detalii despre modificarea cim.in luna august am lucrat normal,8 ore/zi pt ca eu nu stiam de trecerea la jum de norma.pe statele de ... (vezi toată discuția)
La 2 saptamani de la angajare vor sa ma concedieze!!! elenutza4321 elenutza4321 am semnat contractul de munca cu 2 saptamani in urma..8 ore,720 ron..teoretic... eu lucrez la o casa de pariuri aflata in incinta unui bar cu aparate ... (vezi toată discuția)
Transport persoane. Sofe Sofe Este normal să lucrez în transport de persoane de la ora 6 până la ora 21. (vezi toată discuția)