avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Despre societate de recuperari creante -cine este?
Discuție deschisă în Executare silită

Despre societate de recuperari creante -cine este?

buna seara ,
am intrat sa caut pe intre net ce este EOS KSI pentru ca ma suna insistent si ma intreaba tot felul de date personale fara insa a da relatii despre posibila problema . nu inteleg de ce daca exista o problema , evident financiara, nu actioneaza legal si ma haituiesc cu telefoanele. aveti idee ce se intampla?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 22:25, 14 Decembrie 2009
eos ksi e o societate de recuperari creante. Daca va cauta e posibil sa aveti un debit (contract de imprumut cu ratele scadente,neachitate,facturi neachitate catre operatori telefonie,etc) Ganditi-va ce debite aveti si luati legatura cu creditorul . Eventual luati-va un angajament de plata sau achitati debitul. In acest fel veti evita sa suportati cheltuieli suplimentare si un litigiu in instanta.
va multumesc pentru raspuns.
nu-mi amintesc sa am datorii dar ceea ce este surprinzator este ca NU imi comunica despre ce datorie este vorba , evita pur si simplu , persoana doreste sa ne intalnim. mie mi se pare cel putin bizar faptul ca nu imi spune daca am vreo datorie , care este aceea si mai ales catre cine/ce firma. este aceasta abordare o practica ?
Este posibil sa fi girat pe cineva cu salariul sau alte bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita burtescu burtescu Buna ziua ,am o intrebare la care as dori un raspuns cat se poate de rapid .In urma cu 5 ani am facut un imprumut la BCR la care am platit pana acum ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate de recuperari creante ione_la ione_la Am facut acu vreo 5 ani cred un abonament la orange pe numele mamei,am tinut abonamentul mai bine de un an si dupa ce am intrat in imposibiltate de plata nu am ... (vezi toată discuția)
Ma pot actiona in instanta? aldo_moro aldo_moro In 2007 am facut un credit la BCR, am platit doar cateva luni ratele, dupaca care am plecat din tara. Timp de 6 luni nu a mai fost platita nici o rata. Cand ... (vezi toată discuția)