buna seara ,
am intrat sa caut pe intre net ce este EOS KSI pentru ca ma suna insistent si ma intreaba tot felul de date personale fara insa a da relatii despre posibila problema . nu inteleg de ce daca exista o problema , evident financiara, nu actioneaza legal si ma haituiesc cu telefoanele. aveti idee ce se intampla?
multumesc.
eos ksi e o societate de recuperari creante. Daca va cauta e posibil sa aveti un debit (contract de imprumut cu ratele scadente,neachitate,facturi neachitate catre operatori telefonie,etc) Ganditi-va ce debite aveti si luati legatura cu creditorul . Eventual luati-va un angajament de plata sau achitati debitul. In acest fel veti evita sa suportati cheltuieli suplimentare si un litigiu in instanta.
va multumesc pentru raspuns.
nu-mi amintesc sa am datorii dar ceea ce este surprinzator este ca NU imi comunica despre ce datorie este vorba , evita pur si simplu , persoana doreste sa ne intalnim. mie mi se pare cel putin bizar faptul ca nu imi spune daca am vreo datorie , care este aceea si mai ales catre cine/ce firma. este aceasta abordare o practica ?
Este posibil sa fi girat pe cineva cu salariul sau alte bunuri.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
burtescu
Buna ziua ,am o intrebare la care as dori un raspuns cat se poate de rapid .In urma cu 5 ani am facut un imprumut la BCR la care am platit pana acum ... (vezi toată discuția)