avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Buna ziua. sun i trun proces de partaj, an avut doua proprietati la care sa impartit jumate jumate. una din proprietati sa vandut la licitatie cu suma de 60000. mie mi sa cuvenit cealalta jumatate de casa si 30000 lei din casa vanduta la licitatie. intrebarea mea ar fi cine imi da mie acei 30000 lei si cum se face achitarea sultei in mod legal. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: maminalena , utilizator 21:53, 20 Mai 2020
Suma provenita din vanzarea la licitatie trebuie sa va fie virata in cont de catre executor daca s-a efectuat prin executare silita.
va multumesc
da. si sulta , cum o achit?

maminalena a scris:

Suma provenita din vanzarea la licitatie trebuie sa va fie virata in cont de catre executor daca s-a efectuat prin executare silita.

Cereti un cont si platiti. Mentionati sulta pentru...
Solicitati un cont sau o chemati la un notariat unde va da o declaratie ca si-a primit banii proveniti din sulta in baza hotararii de partaj nr.... si-i dati in fata notarului suma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj - credit imobiliar Rikidone79 Rikidone79 Va rog sa ma ajutati in urmatoare situatie: sunt casatorita si urmeaza sa divortez de comun acord, nu avem copii, avem un apartament cumparat prin \\"Prima ... (vezi toată discuția)
Executare silita roxxanna roxxanna Stimati domni, Am cateva intrebari legate de urmatoarea situatie: Eu si fostul sot am avut un litigiu pe un imobil (luat prin credit ipotecar si inca ... (vezi toată discuția)
Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)