avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act aditional la antecontract expirat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act aditional la antecontract expirat

Buna ziua! A expirat antecontractul pentru un imobil de 2 luni. In acest caz daca promitentul vanzator este de acord sa facem un act aditional la notar, mai este valabil tinand cont ca antecontractul este deja expirat? Sau trebuie sa fac un nou antecontract? Multumesc!
un act aditional este suficient
Multumesc! Dar clauzele clauzele antecontractului expirat raman valabile? Nu doresc ca dezvoltatorul, promitentul-vanzator, sa scape de acele clauze care sunt in avantajul meu
Faceti mentiunea ca in afara de prelungirea antecontractului celelalte clauze contractuale raman valabile.
Buna seara,

Este de dorit sa fiti asistat de un avocat, la momentul semnarii actului aditonal, pentru a nu fi inserate clauze dezavantajoase dumneavoastra.

Mare atentie sa nu fiti indus in eroare la momentul semnarii antecontractului.

Termenul stabilit initial nu a fost respectat.

Intersati-va de istoricul promitentului-vanzator.

Analizati atent clauzele contractuale.

O seara placuta,

av.Stoica Ioana.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2020
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil vandut de 2 ori, antecontract nerespectat Sebastian03 Sebastian03 Buna ziua, In anul 2018 am semnat un antecontract pentru o garsoniera intr-un bloc la care abia se incepuse constructia (Ilfov). Desi nu mi-a sunat bine, ... (vezi toată discuția)
Promisiunea de vanzare/cumparare ContSters61389 ContSters61389 Am vrut sa cumpar un apartament, am negociat un antecontract cu vanzatorul, dar la notar mi s-a inmanat inca un document, suplimentar, prin care urma sa-mi dau ... (vezi toată discuția)
Ante contract prima casa algerob algerob buna ziua, daca ante contractul ptr prima casa expira, se pierde avansul? se mai poate continua vanzarea? se poate emite un act aditional? cat ar ... (vezi toată discuția)