avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 112 drepturi de autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 112 drepturi de autor

Buna ziua,
In ce luna se declara in 112 veniturile din drepturi de autor dc artistul a prestat activitatea in luna februarie dar venitul a fost incasat in 15 aprilie?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Mai 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contributii cas la contracte de drepturi de autor leventesanta leventesanta Am un grup de artisti cu contracte pe drepturi de autor, care au semnat aceste documente in 20 aprilie, pentru prestatii artistice in afara tarii pe perioada ... (vezi toată discuția)
Contributii cas la contracte de drepturi de autor leventesanta leventesanta Am un grup de artisti cu contracte pe drepturi de autor, care au semnat aceste documente in 20 aprilie, pentru prestatii artistice in afara tarii pe perioada ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi autor Patience Patience Buna ziua, Trebuie sa inchei un contract de drepturi de autor si nu am mai facut asta pana acum, asa ca, dupa ce am cautat informatii pe net, vin si va ... (vezi toată discuția)