Am un grup de artisti cu contracte pe drepturi de autor, care au semnat aceste documente in 20 aprilie, pentru prestatii artistice in afara tarii pe perioada 22 aprilie-15 iunie 2010. Plata efectiva s-a facut in 2 iulie. Am sunat acum o luna la Casa Judeteana de Pensii, le-am spus de aceste contracte si am intrebat daca intram sub incidenta noilor reglementari (depunerea declaratiilor de CAS, danatate si somaj, respectiv plata acestor contributii). Ei mi-au raspuns ca deoarece activitatea prestata contractual a fost 22 aprilie-15 iunie, aceste venituri sunt aferente lunilor respective si nu lunii iulie, chiar daca banii ne-u fost virati in 2 iulie. Am mai intrebat un consultant fiscal care mi-a spus insa ca daca mi-au intrat banii in 2 iulie, se considera venit aferent acestei luni si trebuie sa ne conformam noilor reglementari. Ce sa facem?
Stimulent de insertie
Amai
Buna ziua, sunt o mamica care si-a reluat activitatea la 01.03.2019, adica cu 4 luni mai devreme decat data la care bebe face 2 ani, mentionez ca in 15 martie ... (vezi toată discuția)