avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... INTRUNIRE AGOA la un SA
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

INTRUNIRE AGOA la un SA

Buna ziua,
O societate SA avea programata intrunirea AGOA in luna aprilie insa nu s-a putut intruni nici la prima convocare si nici la a doua data propusa pentru intrunire din cauza lipsei raportului auditorului financiar. Situatia descrisa a fost generata din cauza pandemiei COVID 19, cand atat societatea SA cat si societatea auditoare fiind in somaj tehnic.
Intrebarile sunt urmatoarele :
1. Trebuie facut un PV al sedintei AGOA in care sa se explice aceasta situatie sau mai trebuie facute si alte acte ?
2. Trebuie facuta o alta convocare AGOA ?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Restricții de circulație Marian Ionel Marian Ionel Salutare ! Referitor la restricțiile de circulație din cauza pandemia de covid 19 as avea si eu o intrebare . Prin martie am executat o lucrare in ... (vezi toată discuția)
Se poate primi șomaj daca ai solicitat înființarea unui srl? joker75 joker75 Contextul actual al zilelor pe care le trăim generate de pandemia de COVID 19 a facut să ajung in situația în care m-am vazut disponibilizat, cu un ... (vezi toată discuția)
Concediul medical primeaza daca sunt in somaj tehnic? filipiuc filipiuc Din data de 13 Aprilie firma noastra a trimis in somaj tehnic -cauza covid-19. Din data de 21Aprilie,din cauza unor problemelor de sanatate sunt in concediul ... (vezi toată discuția)