avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Recuperare bani
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Recuperare bani

Bună ziua, as dori un răspuns în legătură cu situația în care doresc sa îmi recuperez banii plătiți pentru un eveniment(banchet copil)care nu se mai poate organiza din cauza pandemiei. Nu sunt de acord cu oferta de album foto oferita ca și compensație, pe de o parte din cauza prețului mult prea mare pt asa ceva, pe de alta parte din cauza imposibilității de a participa la ședința foto în data stabilita. Care este demersul legal? Va mulțumesc!
Primul pas - reciti contractul si stabiliti conditiile in care se poate solicita restituirea avansului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire bani banchet toma26 toma26 Buna ziua! Clasa mea a platit 3 transe din suma pentru banchet in valoare de 350 de lei. Mai urma sa achitam o transa de 100 de lei. Avand in vedere situatia ... (vezi toată discuția)
Avans nunta Crstianavelena Crstianavelena Trebuia sa am nunta in 2018 dar Cum h s-a putut trebuie din nou amânată pentru 2022…Problema este ca doamna organizatore refuza sa îmi ofere un preț ... (vezi toată discuția)
Pot rezilia un contract la 1 zi dupa ce l-am incheiat? anonima30 anonima30 buna, am si eu o intrebare, am incheiat ieri un contract cu o agentie de modeling, agentia urmeaza sa-mi faca un album foto pe care sa il promoveze si sa ma ... (vezi toată discuția)