avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drept penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drept penal

Cumnatul meu a fost condamnat in 2014 pt tentativa de omor, azi a avut comisia de eliberare si a fost amanat cu 6 luni pe motiv ca ar avea de platit cheltuieli de judecata, intrebarea mea este daca ar avea posibilitatea sa plateasca suma respectiva ar avea sansa sa fie eliberat conditionat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:56, 21 Mai 2020
Conditia cu banii este una necesara dar trebuie sa aiba si avocat care sa pledeze foarte bine.
Este dificil pe omor si tentativa de omor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de liberare conditionata respinsa de instanta melinaR melinaR buna nu am mai intrat de mult dar acum am o intrebare pentru un judecator cred ca sant persoane cu aceasta functie care intra pe acest forum problema mea e ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca baiatul a avut o comisie de liberare ... Yasmina123 Yasmina123 #avocat Buna ziua.daca baiatul a avut o comisie de eliberare si a fost amanat 6 luni..pe motiv de..natura faptei..la a doua comisie..fara nici un raport ... (vezi toată discuția)
Comisia de eliberare Gabriela138 Gabriela138 Am un unchi care a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru complicitate la tentativa de omor. Are executate 32 de luni, iar pe 21 ianuarie are comisia de ... (vezi toată discuția)