avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Problema Cazier Fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Problema Cazier Fiscal

Buna ziua, am fost administratorul unei societati pe care am cesionat-o, avand o datorie catre bugetul de stat de 9000 lei in anul 2013. Noul administrator nu a inregistrat declaratii si nu a achitat suma respectiva, astfel in cat ulterior mi s-a atras raspunderea privind situatia firmei.
Ulterior cesionarii firma a fost declarata inactiva si mi-a aprut in cazierul fiscal. Mentionez faptul ca societatea in momentul de fata este in procedura de lichidare.
Eu am achitat suma de 9000 de lei anul acesta dar in cazierul fiscar inca apare socetatea ca si inactiva fiscal in baza legii :OG nr.75 din 2001 art.2/aliniat 3.
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi pentru a putea sa imi curat cazierul fiscal. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:11, 3 Iunie 2020
Din ce inteleg eu, societatea ar trebui reactivata fiscal inainte de lichidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inactivitate fiscala hilux hilux Buna ziua, pot infiinta o noua societate cu inca 2 actionari daca in cazierul fiscal am inscrise fapte deoarece la o societate unde sunt unul din cei 2 ... (vezi toată discuția)
Datorie anaf - firma insolventa / cazier fiscal ecquestion ecquestion Buna ziua, Va scriu pentru a primi unele clarificari legate de o situatie de care m-am lovit la scoaterea cazierului fiscal necesar angajarii. In anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate oanalumi oanalumi Am un SRL din 2005, care nu a functionat decat o luna. Din 2008, de prin august, nu am mai depus balantele si bilanturile, care de altfel erau pe 0, (nu am ... (vezi toată discuția)