avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor public judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor public judiciar

Fostul avocat a făcut cerere de ajutor public judiciar in care nu stiu ce a scris ca nu mi-a dat sa citesc. Eu nu am nici un venit..el intreaba ca o sa întrebe judecătorul din ce traiesc si eu am spus că mă mai ajuta mama. El cred ca a declarat că mama ma întreține ceea ce nu e adevarat. Acum judecătorul cere dovada veniturilor mamei si ea are pensie mare, nu primesc ajutor daca e după pensia ei ca venit mediu pe membru de familie. Am renuntat la acest avocat. Ce pot face totusi in aceasta situatie ca sa obtin ajutorul? El a spus sa nu depun la dosar dovada veniturilor mamei asa cum a cerut judecătorul. Multumesc.
El a spus sa nu depun la dosar dovada veniturilor mamei asa cum a cerut judecătorul.

Perfect, asa ii va fi mai usor judecatorului sa va respinga cererea.
Locuiti cu mama ?
În general se depun adeverințe de la ANAF din care rezulta ca nu aveti venituri din impozite,arende,venituri din drepturi de autor etc.Puteti sa puneti la dosar acte medicale,bonuri medicamente etc.La acest moment trebuie sa va confirmați și da depuneti dovezi privind veniturile mamei dvs .În cazul în care locuiti separat de mama probabil ajutorul judiciar o sa fie admis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! pentru o cerere de ajutor public judiciar, în speță ... smari smari Bună ziua! Pentru o cerere de ajutor public judiciar, în speță fiind vorba de contestație la executare și întoarcere executare silita, instanta a ... (vezi toată discuția)
Problema calcul pensie alimentara 2 copii. AlexB123 AlexB123 Buna ziua, vin cu urmatoarea problema: Am un copil de 15 ani din urma unei relatii de concubinaj, copil la care am pensie alimentara stabilita de judecatorie, ... (vezi toată discuția)
Scutire mamă fără venit de taxa de timbru pentru partaj. minorii au domiciliul stabilit la ea, contează că primesc pensie de întreținere? GabrielaC81 GabrielaC81 Buna ziua, Am si eu o intrebare, O prietena vrea sa deschida dosarul de partaj. Divortul e finalizat, prin notar, copiii la mama, pensie alimentara 3.000 ... (vezi toată discuția)