avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de chemare in judecata

Buna ziua , imi poate da cineva un model de cerere de chemare in judecata ? ( pe motiv ca X nu ia platit lui Y suma de 500 lei ) Am nevoie la facultate . Va multumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua, presupun ca urmați cursurile facultății de drept.
În acest caz, cred ca ar fi util pentru dvs. sa încercați sa redactati singur/a cererea de chemare în judecata, vă va fi foarte util pe viitor acest lucru!
Tinenti cont de cele prevazute în codul de procedura civila, la art 194, motivați-o în fapt și în drept și nu uitați sa o semnați.
Nu exista draft-uri pentru cererile de chemare în judecata întrucât fiecare speță are particularitatea ei și, în practica, e important de precizat fiecare aspect.
Mult succes!

goldstar9 a scris:

Buna ziua , imi poate da cineva un model de cerere de chemare in judecata ? ( pe motiv ca X nu ia platit lui Y suma de 500 lei ) Am nevoie la facultate . Va multumesc !

Daca vrei sa ramai cu ceva din ce inveti si daca vrei sa profesezi in domeniul dreptului urmezi sfatul anterior.Faci un mic efort,eventual te mai uiti pe net exista modele dar sunt pur orientative.Incerci sa găsești un model și să îl completezi,/adaptezi cerintelor primite .Daca vrei sa ajungi agent imobiliar/de vanzari cu diploma de drept atunci alegi calea simpla si gata..Am făcut atat de multe prostii în facultate și am luat atatea decizii greșite încât as fi apreciat un sfat daca il primeam la acel moment.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Mai 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea facultatii de drept serban19 serban19 Stie cineva daca are o importanta asa mare daca Universitatea este particulara , in speta Univ.G Bacovia-Bacau. As vrea sa urmez cursurile Fac de Drept si am ... (vezi toată discuția)
Facultatea de drept stix140791 stix140791 Buna ziua, sunt un proaspat absolvent de liceu, cu vise destul de indraznete.As dori sa cer o parere celor avizati. Sa aleg o facultate de drept particulara? ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla dupa absolvirea facultatii de drept? Cool_username Cool_username Mereu mi-am dorit sa urmez faultatea de drept fiind motivat de pasiunea in acest domeniu, insa am auzit multe relatari descurajante conform carora ... (vezi toată discuția)