avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa

Buna ziua cineva ne a impartit o casa sa zic asa dar este o situatie mai complicata in cei care au stat acolo au avut un baiat dansii au murit si baiatul la fel el a trait cu cineva are o fetita nerecunoscuta d3 de el ea sta cu mama ei in Bucuresti intr o garsoniera care a fost tot a defunctului.Acum dansi nu stiu cum era inainte dar nu a avut facut contractul casei pe numele baiatului si au dreptul vreo 16 persoane si din partea tatalui al mamei veri dansi nu au vrut sa faca succesiunea ca nu se alegeau practic cu nimic fiecare este o casa batraneasca fara imbunatatiri.Acum daca eu platesc lumina apa impozit si toate cele ma ajuta pe mine cu ceva ?Nu vreau sa investesc niște bani degeaba. V AS MULTUMI PENTRU UN RADPUNS
Cel mai recent răspuns: Manuela1986 , utilizator 16:42, 23 Mai 2020
Nu va ajuta cu nimic,impozit nu aveti cum sa platiti pe numele dvs platiti pe numele celor trecut în rolul.fiscal.Daca chiar nu aveti unde sa locuiti sau nu aveti alte variante mai stati pe acolo ca sa aveti un acoperiș deasupra capului.Daca sunteti in alta situație nu se merita efortul greu de crezut că o sa iesiti la liman cu rezolvarea situației juridice a imobilului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Mai 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Altceva nu se poate face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. vreau sa divortez am 8 ani de casatorie si 3 copii ... Mariadumitrita Mariadumitrita Buna seara. Vreau sa divortez am 8 ani de casatorie si 2copii minori cel mai mare are 7 ani dar locuiesc in casa socrilor. Daca imi gasesc o garsoniera sa ... (vezi toată discuția)
Divort si partajare dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va prezint situatia mea de divort cu speranta ca pot primi unele sugestii care ma pot ajuta. Istoricul este urmatorul: Suntem casatoriti din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotul meu este arestat, locuiesc cu parintii lui care ... Claudiak6 Claudiak6 Buna ziua, sotul meu este arestat, locuiesc cu parintii lui care deja au devenit foarte bagaciosi si imi toata nervii, noi avem un baietel de 10 luni, daca ... (vezi toată discuția)