avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua, Suntem o familie fara copii si vrem sa stim prin ce modalitate putem sa ne lasam unul celuilalt mostenire bunurile mobile si imobile facute impreuna, fara a fi atacate de rudele unuia sau celuilalt??
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:51, 25 Mai 2020
Sa va faceti testamente reciproce.
Chiar daca va faceti testamente reciproce, vor putea cere reductiunea lor (le vor putea ataca) copiii dvs (daca veti avea copii) sau parintii dvs ( in cazul in care la data decesului vor fi in viata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire-drept proprietate Daria71 Daria71 Buna ziua! Eu si prietenul meu cu care sunt impreuna de 7 ani, vrem sa ne cumparam o casa in provinicie in care sa ne si mutam. Eu am parintii in viata si doua ... (vezi toată discuția)
Mostenire neatacabila exclusiva sot/sotie priestpriest priestpriest Buna ziua, Suntem sot si sotie fara copii. 3 parinti in total. Sotul are o sora cu familie. In rest veri, unchi, matusi , bunici etc. Care este cea mai ... (vezi toată discuția)
Testament pentru nepot . eu și soția , dorim să lăsăm moștenire prin testament, ... Tache8 Tache8 Eu și soția , dorim să lăsăm moștenire prin testament, apartamentul nostru , unei nepoate. Avem doi copii și trei nepoți. Nepoata este de la unul ... (vezi toată discuția)