avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Acces ilegal S.I
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Acces ilegal S.I

Buna ziua!Din curiozitate,am vrut sa verific functia de resetare a parolei pe facebook si din greseala am trimis unui alt utilizator o cerere de resetare a parolei,acesta primind un mesaj de atentionare pe tel sau in email.Mentionez ca acest lucru,este o treaba simpla de facut si o poate face oricine,oricui.Nu am avut intentia sa ii accesez contul,nu i l-am accesat,nu i-a fost modificata parola,ci doar atentionat ca se doreste resetarea parolei.Totul a fost greseala plus curiozitate prosteasca.
Presupunem ca utilizatorul va depune plangere la politie,iar cei de la facebook vor trimite ip-ul meu politiei,pot fi tras la raspundere penal?
Cel mai recent răspuns: Apartamentus , utilizator 14:04, 24 Mai 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces ilegal s.i Apartamentus Apartamentus Buna ziua!Din curiozitate,am vrut sa verific functia de resetare a parolei pe facebook si din greseala am trimis unui alt utilizator o cerere de resetare a ... (vezi toată discuția)
Frauda informatica ContSters327384 ContSters327384 Salut ! Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)