avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare cheltuieli judecata

Buna ziua,
In urma unui proces trebuia sa recuperez cheltuielile de judecata conform deciziei finale a instantei. Deoarece trecusera aproape trei ani si nu am putut recupera cheltuielile pe cale amiabila, inainte de pandemie am apelat la un executor judecatoresc. Am primit prin posta o incuvintare de la judecatorie privind recuperarea cheltuielilor, urmare unei solicitari depuse la judecatorie de executor, la fel cum am primit si nota de plata din partea executorului. Am achitat prin transfer bancar. Acum executorul nu mai raspunde la telefon, mail... In aceste conditii ce mai pot face pentru recuperarea cheltuielilor? Actuala actiune cu cati ani mi-a prelungit dreptul de a solicita restituirea acestei sume?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aelemarac , utilizator 12:36, 31 Mai 2020
Buna ziua,
Orice act de executare intrerupe termenul de prescriptie. Incepe sa curga un nou termen de prescriptie.
Insistati cu telefonul la executor sau chiar mergeti la el si vedeti ce se intampla.
Va multumesc.
Tot de trei ani este termenul nou de prescriptie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie datorie telefonie mobila CristianSan CristianSan Salut Am gasit azi cand am ajuns acasa in cutia de scrisori un plic de la o firma de recuperare creante o somatie de plata insotita de o alta hartie ce se ... (vezi toată discuția)
Presciptie drept executare silita DanaGeorgescu DanaGeorgescu V-as ruga sa imi mentionati mai exact data de la care incepe sa curga presciptia dreptului de a cere executare silita.Stiu ca acesta este de 3 ani,dar ... (vezi toată discuția)
Mai pot folosi un bilet la ordin dupa patru ani de la data emiterii? Mitra Mitra In urma cu patru ani am imprumutat o firma cu o suma de bani, pe care i-am transferat prin banca. Am contractul de imprumut si un bilet la ordin avalizat de ... (vezi toată discuția)