avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Verificare firma straina prin VIES
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Verificare firma straina prin VIES

Am verificat o firma straina daca este valid codul de tva si am primit raspunsul
Număr de TVA invalid pentru tranzacțiile transfrontaliere în interiorul UE
ce inseamna acest lucru
multumesc
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: bulzanv , utilizator 22:21, 24 Mai 2020
Primul lucru e că firma nu face astfel de tranzacții
LKW WALTER Internationale
Transportorganisation AG
AT-2355 Wiener Neudorf, POB36
Our VAT Reg, No, ATU19208701

firma noastra din rominia a facut transport pe teritoriul rominiei pentru aceasta firma straina , as vrea sa aflu daca fac factura cu tva sau fara tva ,la verificarea firmei caca are cod de TVA valid am primit raspunsul
Număr de TVA invalid pentru tranzacțiile transfrontaliere în interiorul UE
asa ca acuma sint in ceata si cer ajutor
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Companie pfa nu apare pe vies cipflow cipflow Am infiintat un PFA, am depus declaratia unica peste plafonul minim, dar nu o gasesc pe pe VIES. ... (vezi toată discuția)
Care este numarul vat? costinionut costinionut Buna ziua, Vreau sa cumpar echipament de pe un site din Anglia si imi cere VAT-ul. Eu am un PFA neplatitor de TVA dar tatal meu are un S.R.L. si ... (vezi toată discuția)
Firma platitoare tva facturare servicii intracomunitare catre firma neplatitoare tva. Cornelyuiasi Cornelyuiasi Buna ziua, avem urmatoarea situatie firma noastra este platitoare de TVA in RO noi am prestat servicii de transport catre o firma din Anglia care nu este ... (vezi toată discuția)