Buna ziua. Am lucrat in strainatate cativa ani, timp in care am trimis fratelui meu banii castigati de mine pt a i investi. Astfel el a cumparat 1 garsoniera pe numele lui, cu banii mei, iar dupa ce m am reintors in tara mi a trecut o pe numele meu printr un act de donatie. Din cate am citit despre actele de donatie, acestea pot fi atacate in instanta. Intrebarea mea e: ce solutie exista in cazul acesta pentru a fi sigura ca nu imi va lua proprietatea? Sa ii donez fratelui garsoniera si apoi sa mi o vanda mie? Exista vreo suma minima (simbolica) pt un astfel de contract de vanzare cumparare?
eu zic sa lasati lucrurile asa.Nu vad ce l ar determina pe fratele dv.sa atace donatia.Si cred ca ati pastrat din chitantele sau dovezile prin care ati trimis bani pe numele fratelui.
eu zic sa lasati lucrurile asa.Nu vad ce l ar determina pe fratele dv.sa atace donatia.Si cred ca ati pastrat din chitantele sau dovezile prin care ati trimis bani pe numele fratelui.
Donatie intre frati
mariaxxx
Buna ziua. Vreau sa cumpar un imobil de la fratele meu (imobil pe care fratele l-a dobandit prin donatie de la parintii nostri, suntem 2 frati). Fratele este ... (vezi toată discuția)