avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclama sub geamul apartamentului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclama sub geamul apartamentului

Buna ziua!
Am un cabinet la etajul 1. Doresc sa pun sub fereastra cabinetului o reclama luminoasa. Blocul in care este cabinetul, nu are asociatie de locatari. Sunt mai multe cabinete (avocati, executori etc.) decat locatari. Ce ar trebui sa fac pentru a fi in legalitate atunci cand afisez reclama, In prezent platesc taxa pentru reclama neluminoasa. Ce acte am nevoie si unde sa ma adresez. Cabinetul este in Baia Mare. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:56, 25 Mai 2020
Contactati serviciul specializat din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie firma neluminoasa gen banner Ana-Cristina-M Ana-Cristina-M Doresc sa-mi afisez o firma neluminoasa still banner deasupra intrarii in frizerie. Cui cer voie pt asa ceva? Pentru text afisat in geamurile frizeriei dar pe ... (vezi toată discuția)
Cabinet stomatologic si asociatia de proprietari DentistaD DentistaD Am o garsoniera la etajul 1 al unui bloc pe bulevardul unirii in Bucuresti. Blocul are la parter magazine si etajul 1 este echivalentul etajului 3. Blocul ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatia blocului mirunapop mirunapop Buna ziua! Sunt un locatar care din nefericire locuiesc la ultimul etaj intr-un bloc cu 6 etaje. Toate demersurile mele pe care le-am facut cu privire la ... (vezi toată discuția)