Va scriu in speranta ca o sa imi gasesc putere intr-un eventual raspuns! Traiesc intr-o casatorie cu sotul de 9 ani!
De cand l-am cunoscut si pana in prezent consuma si comsuma bauturi alcoolice, ulterior devine agresiv verbal si fizic , injura fata de copii,acestia fiind afectati psihic, am depus deja trei actiuni de divort pe care nu le-am finalizat dat fiind faptul ca m-am lasat manipulata de el, spunandu-mi ca se schimba si sa nu imi las copii fara tata . De fiecare data lucrurile s-au indreptat spre rau, asadar am hotarat sa divortez!
Doresc sa va precizez faptul ca sotul meu a avut un ordin de protectie pe 2 luni,dar eu lasandu-ma manipulata de el si de socrii,am renuntat la el atunci cand el a depus recurs. De atunci a mai avut alte 2 orine de protectie care ulterior nu mi s-au aprobat ,ba chiar eu am primit cheltuieli judiciare 1000 de ron.
Mi se pare absurd ,atata timp cat tot ce am spus ,inclusiv si martora pe care am prezentat-o,el ca parat a recunoscut!
Deci ,revenind la idee , are sotul meu sanse sa castige custodia fetitei care rezulta din casatoria noastra ,in varsta de 5 ani? In conditile in care pot dovedi ,cu filmari,cu mesaje,cu desfasurator de la amenzi primite cu diferite ocazii cand am solicitat politiatot cea ce sustin,totodata in prezent este internat la psihiatrie pentru dezalcolizare!
Va multumesc pentru raspuns.
- Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule. Este foarte greu de citit. Mulțumesc. -
Buna ziua,
Va hotarati ce doriti sa faceti ( adica sa fiti sigura ca divortati si nu va mai razganditi...) si contactati un avocat care sa va ajute si cu care sa discutati "strategia' procesului...
Legat de domiciliul minorului...acesta poate ramane cu dvs. daca dovediti ca il puteti intretine, avetu unde locui..., va explica mai multe avocatul...
Sunt foarte hotărâtă datorita faptului ca, am observat cum copii pe zi ce trece sunt ft afectați de toată situația, am luat legătura cu un avocat, am intentat divorțul, casa este comuna, pentru moment eu lucrez, dar soțul este concediat fără plata deoarece a fost prins băut la lucru.
Primul pas pe care il vad benefic atat pentru dvs. cat si pentru copila dvs. este sa va hotarati daca chiar doriti sa divortati sau va veti lasa iarasi manipulata de el.
Apoi, ar trebui sa introduceti o noua cerere de chemare de in judecata si sa-i dovediti instantei toate cele pe care le-ati mentionat aici.
Cu o aparare buna si daca lucrurile sunt in realitate asa cum ati explificat dvs. aici, aveti sanse de castig. Instanta de judecata poate stabili, pentru motive temeinice (chiar consumul excesiv de alcool), custodia copilului la unul dintre parinti (in cazul acesta, la dvs.).
Va mulțumesc pentru răspuns, am intentat cererea de divorț, precum am făcut și apel la ordinul de protecție. Nu ma mai las manipulata, merg cu Dumnezeu înainte.