Avem urmatorul scenariu. Un administrator al unei firme (SRL), fara angajati, este in acelasi timp si angajat pentru o firma din strainatate, din UE. Firma care il angajeaza, o vom denumi in continuare Client.
Este posibil si legal ca intre firma SRL pe care administratorul o are, si firma Client, sa se stabileasca un contract de prestari servicii, atata timp cat administratorul este angajat la firma Client cu norma intreaga?
De mentionat ca atat firma SRL cat si firma Client sunt firme de software.
Sunt curios daca exista ceva limitari legale, sau daca poate aparea notiunea de conflict de interes, si daca da, in ce conditii?
Atributiile specificate in fisa postului, anexa a contractului de munca pot fi realmente diferite de obiectul contractului de prestari servicii.
Prin contractul de prestari servicii se presteaza servicii cu resurse proprii si se poate justifica in orice moment caracterul independent al realizarii serviciului respectiv (de ex serviciu se realizeaza in locatia firmei prestatoare,se utilizeaza logistica proprie societatii independent de resursele benficiarului,nu in timpul programului de lucru in calitate de salariat etc.).
Ssm
Ilhan memet
Buna ziua. In cazul in care eu sunt beneficiarul unei lucrari, si am angajat un constructor sa mi execute lucrarea, angajarea si plata firmei de ssm este in ... (vezi toată discuția)
Srl asociat unic
iopo
Buna seara, am in plan infiintarea unui srl cu asociat unic caen 6203. Voi inchiria servere web din America, UK si Romania, si le voi revinde sub pachete de ... (vezi toată discuția)