avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Orange mi-a adaugat (si ma taxeaza pentru) un serviciu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Orange mi-a adaugat (si ma taxeaza pentru) un serviciu pe care nu l-am contractat.

Buna ziua.

In primavara lui 2018 am contractat doua servicii de telefonie mobila de la Orange. In vara lui 2019 am fost contactat de un reprezentant Orange pentru ca aveau niste lamuriri cu privire la abonamentul meu TV la ei...

Care abonament?...
Nu am contractat niciodata niciun alt serviciu. Cu atat mai putin unul de TV. Am crezut ca-i o farsa, o confuzie etc. Mai ales ca ulterior n'au mai mentionat nimic, si mai ales ca atunci cand imi vin facturile nu se mentioneaza nimic de niciun TV, ci doar de serviciile de telefonie.

Ulterior mi-am dat seama ca facturile mele au fost mai mari, dar am crezut ca are legatura cu consumul de date / minute etc. N'am facut asocierea... n'am despicat firul in patru... in perioada aceea eram activ, nu contau cateva zeci de lei in plus.

Insa recent mi-am amintit de asta, Asa ca am intrat intr-o casierie Orange si am intrebat care sunt servicil mele la ei (desi in factura, repet, nu se mentioneaza decat cele de telefonie). Si mi-au spus ca am un abonament TV asociat contractului.

Eu platesc de 1 an un abonament TV pe care nu l-am contractat. Nu stiu cum a aparut, de unde... cine l-a adaugat.

Iar intrebarea mea este... ce pot face in aceasta situatie? Fireste, stiu ca il pot anula etc. Poate ca Orange ar fi dispusi sa imi restituie si banii platiti pe abonament. Dar eu vreau mai mult.

Asadar, ce sanse am sa le cer (si sa castig in instanta) daune?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2020
Stefan555, utilizator

Alte discuții în legătură

Factura orange Florentina Mihaela Florentina Mihaela Ma aflu in fata unei situatii pe care nu stiu cum s-o gestionez. Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac pentru ca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ... (vezi toată discuția)
Factura telefonie mobila 2300 euro in 2 zile madalinaioana madalinaioana Buna! Voi incerca sa expun foarte pe scurt o problema care nu-mi da pace de cateva zile. Sora mea si-a facut un abonament la internet la Orange de vreo 7 luni. ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange Kinga22 Kinga22 S-a facut un abonament pe numele meu la orange pe care eu nu l-am semnat.Doresc sa inchid acest abonament si nu mi se aproba din cauza perioadei contractuale ... (vezi toată discuția)