avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune, sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune, sulta

Buna ziua.
In situatia in care s-a dispus prin hotarare judecatoreasca sa achit o sulta catre 3 mostenitori coindivizari, dintre care unul e plecat din tara, care ar fi modalitatile de plata a acesteia?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: robix , utilizator 21:06, 27 Iunie 2020
Trebuie sa va adresati unui executor judecatoresc, care va consemna sumele respective la CEC, pe numele celor 3 mostenitori.
multumesc frumos. Asa am procedat cum m-ati indrumat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul acceptarii sultei de catre fostul sot kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care fostul sot refuza acceptarea sultei si sa paraseasca apartamentul care mi s-a atribuit in urma unui ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare sulta dreamtheater dreamtheater Buna ziua, As vrea sa cer un sfat in legatura cu o urmatoarea problema. Am mostenit in urma decesului tatalui un apartament, in anul 1997. Apartamentul a ... (vezi toată discuția)
Sulta platita prin executor 19051972 19051972 am avut un proces cu fratii mei ptr iesire din indiviziune si mi-a fost atribuit intregul imobil mie nefiind posibila lotizarea,am fost nevoit sa le fac ... (vezi toată discuția)