avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ordinu 119/2014
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ordinu 119/2014

Bună ziua Vă supun atentiei următoarea problemă.În urmă cu aprox,10 ani în apropierea imobilului în care locuiesc sa amenajat o parcare care are o distantă de 1metru si 50 de cm fată de partea prevăzută cu ferestre a imobilului.În 2014 apare Ordinu119/2014 care la articolu 4 litera c spune că nu se vor mai amenaja parcări la mai putin de 5 metri fată de un imobil cu ferestre cu destinatie de locuit.Primăria din orasu încare locuiesc continuă să concesioneze aceste suprafete cu destinatie parcare este legal?ce mă sfătuiti să fac?Vă multumesc

Alte discuții în legătură

Ordin 119/2015 Kanvalo Kanvalo Buna ziua , Locuiesc la parterul unui bloc , iar in dreptul dormitoarelor la 2 metri fata de ferestre , primaria a amenajat acum 3 ani o parcare . Am facut ... (vezi toată discuția)
Terenul din jurul blocului(dreptul de a parca masina) petitemichele petitemichele Buna ziua, Acum vreo 2 ani am citit pe forum un subiect despre terenul din jurul blocului,ca 10 m ar reprezenta teren de protectie,de protejare a ... (vezi toată discuția)
Indrumare Silviu_11 Silviu_11 Locuiesc intr-un ansamblu rezidential din Militari, apartamentul se afla la parter. Dezvoltatorul a amenajat intre blocuri locuri de parcare, Aceste locuri de ... (vezi toată discuția)