avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Emblema SRL
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Emblema SRL

Buna ziua,
Care sunt pasii de a inregistra o emblema la osim?
Mentionez ca acum vreau sa-mi infiintez srl-ul?
la registrul comertului depunn documente sau la osim?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 11:33, 15 Decembrie 2009
[ link extern ]
La linkul de mai sus aveti exact pasii care va sunt necesari pentru a inregistra emblema la OSIM.
Mentionati ca firma este in curs de infiintare la depunerea dosarului si anexati o copie dupa rezervarea denumirii firmei.
Actele se depun numia la OSIM!
Succes!
=D>
Buna ziua,
Daca doriti sa depuneti cerere de inregistrare a emblemei , la OSIM, pe numele firmei - pe care acum o infiintati, va trebui sa asteptati cel putin pana veti avea stampila cu numele firmei, deoarece aceasta reprezinta elementul de identificare al firmei dvs in fata OSIM si este un element obligatoriu la depunerea cererii.
In alta ordine de idei, OSIM nu cere dovada rezervarii denumirii firmei la Registrul Comertului, deoarece functioneaza dupa alte prevederi legale.
Bafta cu procedura !
Si o zi excelenta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele firmei trebuie inclus obligatoriu in emblema acesteia? traian_an traian_an După ce săptămâna trecută am obţinut dovada rezervării firmei, astăzi am fost la ORC (Oficiul Registrului Comerţului) să solicit rezervarea emblemei ... (vezi toată discuția)
Dilema? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua ,va rog frumos ajutati-ma si pe mine un un raspuns elogvent la urmatoarea intrebare. Vreau sa infiintez o firma de paza si protectie cu ... (vezi toată discuția)
Modificare nume Din motive personale, ma aflu in situatia imposibilitatea mentinerii numelui firmei pe care o detin (S.R.L). Nevoia schimbarii decurge in special la nivelul de ... (vezi toată discuția)