avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinerea unor certificate de deces in original.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinerea unor certificate de deces in original.

Buna ziua, dupa ce tatal meu a murit, am primit mostenire o casa printr-o cauza de intretinere a bunicilor.Bunicii au murit de curand, iar de la moartea acestora sunt mostenitorul unei proprietati.Problema este ca in contract sunt trecute numele bunicilor, iar ca sa vand proprietatea am nevoie de certificatele lor de deces in original, iar eu nu le am.Cum pot face rost de niste noi certificate de deces originale?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:36, 26 Mai 2020
Buna ziua,
Adresati-va primariei un a survenit decesul si cereti un duplicat.
Acesta are aceeasi valoare ca si cel "original".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune-mai multi mostenitori miris miris Buna ziua, Bunicii mei au avut 7 copii. - Mama (fiica bunicilor) a murit acum 14 ani, bunica a murit acum 5 ani fara a se deschide succesiune. Anul trecut ... (vezi toată discuția)
Detalii succesiune ContSters181113 ContSters181113 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez intr-un asemenea caz. Tatal meu locuia de 13 ani in casa bunicii mele (mama lui, care a murit acum 1 an si 10luni), ... (vezi toată discuția)
Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)