avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reclamatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reclamatie

Unde pot reclama Asociatia de proprietari? care ignora orice scrisoare a unui proprietar.
Cel mai recent răspuns: gerhardt , utilizator 16:55, 15 Decembrie 2020
Depinde de motiv...
In general se merge la primarie-compartiment specializat.
exista vr-un Motiv in care administratia sa ignore scrisoriile?
Adica ? Motive ?
Depinde ce cereti...
Si scrisorile trebuie sa ajunga la presedintele asociatiei, acesta este reprezentantul ei.
Si, cum am spus mai sus, in functie de prooblema intampinata...va puteti adresa primariei
am cerut lamuriri despre un calcul aditional la intretinere. Am dat doua Scrisori pt administratie cu semnatura de primire. au trecut termenele legale. Vicepresedintele Intr-o discutie cu un alt locatar a spus despre scrisoriile mele ca nu o sa-mi raspunda si eu tot o sa platesc suma ceruta de el. E vorba de calculul boxelor. Sumele puse sunt puse in baza prieteniilor. Pe mine ma intereseaza acum ca nu raspunde si nu respecta termenii legali. Urmeaza sa ma adresez mai departe. de aceea nu stiu nici adresa si nici un Mail.
Cautati pe google numele primariei localitatii in care locuiti si vedeti acolo datele de contact.
Sau mergeti pana la dumnealor si vedeți ce spun

Alte discuții în legătură

Am on nelamurire despre asociatia de propietari Alexandrugh Alexandrugh presedintele nu raspunde la scrisori ce pot face multumesc (vezi toată discuția)
Despre legea asociatiilor de proprietari krisseftika krisseftika Buna seara. As dori sa-mi spuneti si mie, ce pot face in situatia in care am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Unde ma pot adresa daca pentru o problema sesizata la adresa ... Mozes antal Mozes antal Unde ma pot adresa daca pentru o problema sesizata la adresa asociatiei de locatari nu am primit raspuns nici dupa 30 de zile. Mentionezi ca am mai depus ... (vezi toată discuția)