avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reclamatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reclamatie

Unde pot reclama Asociatia de proprietari? care ignora orice scrisoare a unui proprietar.
Cel mai recent răspuns: gerhardt , utilizator 16:55, 15 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu am auzit pana acum ca o primarie din Bucuresti sa nu aiba un compartiment care se ocupa de asociatiile de proprietari , vedeti art. 10 alin. ( 1 ) din legea nr 196 / 2018 .
Din curioziate am intrat pe site - ul primariei si am gasit acel compartiment care se numeste : Serviciul Relatii cu Asociatii de Proprietari , unde sef este o domnisoara / doamna
am trimis pe baiat si l-au pacalit ieri. Azi am fost eu si am luat programare si la compartimentul Juridic si la Viceprimar. Dar sunt in Ianuarie. Politia a spus ca nu poate face nimic in situatia de sechestrare de bunuri. Ati mai auzit asa ceva ? Vine raspunsul si in scris. Ma pregatesc sa fac plingere penala. Cred ca numai asa rezolv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am on nelamurire despre asociatia de propietari Alexandrugh Alexandrugh presedintele nu raspunde la scrisori ce pot face multumesc (vezi toată discuția)
Despre legea asociatiilor de proprietari krisseftika krisseftika Buna seara. As dori sa-mi spuneti si mie, ce pot face in situatia in care am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Unde ma pot adresa daca pentru o problema sesizata la adresa ... Mozes antal Mozes antal Unde ma pot adresa daca pentru o problema sesizata la adresa asociatiei de locatari nu am primit raspuns nici dupa 30 de zile. Mentionezi ca am mai depus ... (vezi toată discuția)