avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reclamatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reclamatie

Unde pot reclama Asociatia de proprietari? care ignora orice scrisoare a unui proprietar.
Cel mai recent răspuns: gerhardt , utilizator 16:55, 15 Decembrie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca la nivelul asociatiei de proprietari depuneti sesizare/cerere oficiala la care presedintele de asociatie nu raspunde in termen de 10 zile,aveti dreptul legal sa sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primaria teritoriala
am depus 2. au trecut cite 15 zile. a raspuns verbal ca nu are ce sa-mi raspunda si nu o sa-mi raspunda
e vorba de Primaria Bucuresti sector 2. Am incercat toate platformele. Nu gasesc o adresa de Mail. eu sunt cu servicul plecat. nu pot lua contact decit prin Mail. va rog stie cineva?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
eu am folosit de multe ori singurul disponibil: infopublice@ps2.ro. problema este ca nu fac nimic. cauta orice motiv sa dea raspunsuri evazive sau sa se spele pe maini.
multumesc. Am sa scriu si eu. In caz ca tot asa reactioneaza aveti alta solutie ?
Stiti cumva o Formulare tipica sau un Formular pt o reclamatie de genul aceasta ?
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2020
gerhardt, utilizator

Alte discuții în legătură

Am on nelamurire despre asociatia de propietari Alexandrugh Alexandrugh presedintele nu raspunde la scrisori ce pot face multumesc (vezi toată discuția)
Despre legea asociatiilor de proprietari krisseftika krisseftika Buna seara. As dori sa-mi spuneti si mie, ce pot face in situatia in care am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Unde ma pot adresa daca pentru o problema sesizata la adresa ... Mozes antal Mozes antal Unde ma pot adresa daca pentru o problema sesizata la adresa asociatiei de locatari nu am primit raspuns nici dupa 30 de zile. Mentionezi ca am mai depus ... (vezi toată discuția)