filip01
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
nu prea. am scris mai mult ca sa am documentatie pt cand i-oi da in judecata. nu prea am chef dar se pare ca nu pot scapa de asa ceva. si adresarea la primarie este un pas intemediar necesar.
formular nu am vazut. am scris doar ce problema aveam evident studiind putin legile si ce mai zic alti p'aci pe forum.
Solicitati o audienta la primar si ii explicati situatia...
O alta varianta ar fi sa apelati la un avocat si sa chemati asociatia in instanta. O sa recuperati onorariul platit acestuia de la asociatie daca aveti castig de cauza..
Ionut
Propui audienta la primar , pai si semnatura lui este pe raspunsul asa cum bine a zis cineva , sunt evazive fara sens , si ca sa ai castig in instanta iti trebuie si o hartie de la primarie ca a facut toate diligentele ,a mers si cu amenda si tot nu sau potolit .
Iar cu instanta sa stiti ca nu prea mai aveti sanse de castig cu toate ca legea este de partea ta !, nu cunosc motivul dar va spune cineva care a pierdut un proces unde legea era cum nu se poate de clara , pe articole , a dat un verdict unde nu s a mai putut merge mai departe , sau daca vroiai , era pe riscul tau .