avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reclamatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reclamatie

Unde pot reclama Asociatia de proprietari? care ignora orice scrisoare a unui proprietar.
Cel mai recent răspuns: gerhardt , utilizator 16:55, 15 Decembrie 2020
Si credeti ca primalul stie ca doamna/domnul a depus o plangere care nu este rezolvata* de oamenii din subordine?
Eu pot pune pariu ca nu stie si de aceea am recomandat asta.
Cat despre instanta... nu ma pronunt...

eugarizan a scris:

Ionut
Propui audienta la primar , pai si semnatura lui este pe raspunsul asa cum bine a zis cineva , sunt evazive fara sens , si ca sa ai castig in instanta iti trebuie si o hartie de la primarie ca a facut toate diligentele ,a mers si cu amenda si tot nu sau potolit .
Iar cu instanta sa stiti ca nu prea mai aveti sanse de castig cu toate ca legea este de partea ta !, nu cunosc motivul dar va spune cineva care a pierdut un proces unde legea era cum nu se poate de clara , pe articole , a dat un verdict unde nu s a mai putut merge mai departe , sau daca vroiai , era pe riscul tau .

Nu doream sa mai intervin , dar pot sa spun ca am fost si in auduenta si tot " sefei " de la acel serviciu i a dat dreptate , pai cand el semeaza un document asa de curiozitate si inca ceva ; m am adresat personal si primarului si credeti ca a raspuns ? tot la " sefa " a ajuns scrisoarea ( petitia )
Altceva trebuie sa facem , sa gasim o modalitate cum sa i determinam pe cei pe care ii platim din taxe si impozite sa isi faca treaba acolo unde sunt , sa aplice legea daca trebuie , sunt pline primariile de persoane care nu au nicio treaba cu serviciul unde sunt pusi .
Mai sunt persoane care indica " adresati va serviciului din primarie " si cand intrebi cum sa procedezi ca nu iti rezolva cazul sau te " plimba " , nu raspune , nu au curajul !
Vede ti unde am ajuns si de ce profita unii ? ce zic . lasa ca nu imi fac nimic , cum sa rezolve cei din asociatie o problema cand ei nu sunt deranjati , legile nu sunt pentru toti ,sunt pentru altii !
stiti cumva exista Avocati specializati in asa ceva ? ca eu nu dau de grupa asta de avocati.
Din ce localitate sunteti ? intrati google si scrieti ; caut avocati care se ocupa de asociatii de proprietari si vedeti ce obtineti , aveti de ales , daca nu va descurcati , mai intrebati , nu este o rusine sa intrebi ! altceva este rusinos .
Dar va intrteb : ati mai facut demersuri la primarie ? ce v au spus ? si de ce sa mai platim si sa pierdem timp cand unii sunt platiti pentru asa ceva ? stiti cat este suma pe care o platesc proprietarii din blocul unde locuiesc ? peste 10000( zece mii ) lei ! ce vorbim aici .
buna ziua. Stau in Bucuresti, sect 2. Am fost la la primarie. Mi-au spus ca nu au nici un compartiment care se ocupa de asa ceva. au spus ca nu au nici un compartiment juridic. Asa ca miine incerc sa fac o programare la Primar. Am facut plingere la Politie in legatura cu retinerea de bunuri. ( nu vor sa-mi dea cheia de la subsol dupa ce au schimbat usa.) Nu au facut nimic. o sa primesc raspuns cu negativ. Vad ca si politia o pacalesc.

Alte discuții în legătură

Am on nelamurire despre asociatia de propietari Alexandrugh Alexandrugh presedintele nu raspunde la scrisori ce pot face multumesc (vezi toată discuția)
Despre legea asociatiilor de proprietari krisseftika krisseftika Buna seara. As dori sa-mi spuneti si mie, ce pot face in situatia in care am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Unde ma pot adresa daca pentru o problema sesizata la adresa ... Mozes antal Mozes antal Unde ma pot adresa daca pentru o problema sesizata la adresa asociatiei de locatari nu am primit raspuns nici dupa 30 de zile. Mentionezi ca am mai depus ... (vezi toată discuția)