avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere in stimulent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere in stimulent

La revenirea mea din ccc si aflandu-ma in plata stimulentului de inserție, cat timp angajatorul nu poate dispune concedierea?Mentionez ca, pentru stimulent voi reveni cu 2 luni mai devreme, cum spune legea.
Va rog daca se poate si articolul din lege. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2020
simales, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 26 Mai 2020
Este interzis angajatorului să dispună încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu în cazul salariatei/salariatului care se află în plata stimulentului de inserție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea salariatei revenita din concediu crestere copil Herra_ Herra_ Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:concediere salariata revenita din CCC Salariata ar vrea sa o disponibilizam, patronul ar fi de acord (asta intre ... (vezi toată discuția)
Drepturi le revenirea din ccc gab11 gab11 Buna ziua, As dori sa stiu daca angajatorul poate dispune concedierea unui angajat dupa intoarcerea acestuia din concediu crestere copil (CCC). am vazut ca ... (vezi toată discuția)
Concedierea in perioada stimulentului de insertie dupa legea intrata in 1.07.2017 Violeta89 Violeta89 Buna ziua, In 30 decembrie anul acesta ma reintorc la locul de munca in stimulent de insertie pana implineste copilul 3 ani,ma reintorc cu 60 de zile mai ... (vezi toată discuția)