avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Deducere personala- indemnizatie somaj tehnic
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Deducere personala- indemnizatie somaj tehnic

Buna ziua!Va rog o lamurire.La calculul impozitului din indemnizatia de somaj tehnic subventionat de stat (ca urmare a suspendarii activit.covid), se tine cont de deducerea personala? Va multumesc si astept un raspuns!
Cel mai recent răspuns: Alis07 , utilizator 19:12, 26 Mai 2020
Nu se tine cont de deducerea personala.
Va multumesc tare mult pentru lamuriri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic - plata indemnizatie salariala luci_rac luci_rac Buna ziua! As dori sa ma lamuriti in urmatorul caz: firma la care lucrez a dat decizie de intrare in somaj tehnic in data de 15.02.2010 pentru o perioada de 90 ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic subventionat de stat -in stare de alerta BRATU ALINA BRATU ALINA Legea 298/2020 modifica si completeaza Codul Muncii , 2. După articolul 53 se introduce un nou articol, articolul 531, cu următorul cuprins: \" Art. 531. ... (vezi toată discuția)
Impozitarea indemnizatiei pentru somaj tehnic suportata din bugetul asigurarilor pentru somaj vanatorul vanatorul Buna ziua, In luna aprilie am primit indemnizatia pentru somaj tehnic aferenta lunii martie. Cum facem calculul impozitului pe venit deoarece angajatii ... (vezi toată discuția)