Sint divortata si despartita de 4 ani.locuiesc eu cu baiatul in apartamentul comun cu fostul sot pe ntru ca eram casatoriti cind l am cumparat.la intretinere sintem trecuti 3 desi el nu locuieste de 2 ani aici.dar isi plateste partea la intretinere.in rest nimic.m a oprit acum 2 luni de zile pe strada sa imi spuna ca vrea sa ii sau bani pt casa ca daca nu ma someaza sa o vind.vad ca el nu mai vrea sa isi plateasca partea lui la intretinere.dar nici nu vrea sa mearga cu mine la notar sa ne intelegem amiabil.daca de exemplu el nu isi va mai plati partea luide intretinere cepot face?sint obligata sa vind casa?Multumesc
Puteti notifica asociatia ca incepand cu data...in apartament o sa locuiasca doar doua persoane, dvs. si baiatul.
Legat de vânzarea apartamentului... Poate cere partajul prin instanta ( daca amiabil nu va intelegeti) si solicita atribuirea lui si va plateste dvs. o sulta, sau invers, ramane apartamentul la dvs. si dvs. platiti sulta catre dumnealui.
Partaj
aura19731991
sint divortata.apartamenutl este bun comun.fostul sot desi nu mai locuieste in casa de 1 an nu vrea sa vindem.el tot spera ca ne imapacam.exista o solutie sa ... (vezi toată discuția)