avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligare vindere apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligare vindere apartament

Sint divortata si despartita de 4 ani.locuiesc eu cu baiatul in apartamentul comun cu fostul sot pe ntru ca eram casatoriti cind l am cumparat.la intretinere sintem trecuti 3 desi el nu locuieste de 2 ani aici.dar isi plateste partea la intretinere.in rest nimic.m a oprit acum 2 luni de zile pe strada sa imi spuna ca vrea sa ii sau bani pt casa ca daca nu ma someaza sa o vind.vad ca el nu mai vrea sa isi plateasca partea lui la intretinere.dar nici nu vrea sa mearga cu mine la notar sa ne intelegem amiabil.daca de exemplu el nu isi va mai plati partea luide intretinere cepot face?sint obligata sa vind casa?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:17, 27 Mai 2020
Puteti notifica asociatia ca incepand cu data...in apartament o sa locuiasca doar doua persoane, dvs. si baiatul.
Legat de vânzarea apartamentului... Poate cere partajul prin instanta ( daca amiabil nu va intelegeti) si solicita atribuirea lui si va plateste dvs. o sulta, sau invers, ramane apartamentul la dvs. si dvs. platiti sulta catre dumnealui.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Mai 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile legale ale mostenitorilor Parisien Parisien Buna ziua! Am o intrebare care face referire la un imobil al bunicilor la care suntem mai multi mostenitori. Recent dupa decesul bunicii, unul din ... (vezi toată discuția)
Fostul soț nu mi-a achitat în totalitate sulta datorată după partajul apartamentului, dar mă somează să mă mut și zice că mă dă în judecată pentru plata chiriei. cât mai pot locui acolo? Dena74 Dena74 În urma partajului, in vara anului trecut, prin hot jud definitiva, apartamentul comun a rămas în proprietatea fostului soț, cu obligația de a mi plati o ... (vezi toată discuția)
Partaj aura19731991 aura19731991 sint divortata.apartamenutl este bun comun.fostul sot desi nu mai locuieste in casa de 1 an nu vrea sa vindem.el tot spera ca ne imapacam.exista o solutie sa ... (vezi toată discuția)