avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiu de cotizare pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiu de cotizare pentru somaj

As dori sa stiu daca la stagiul de cotizare pentru somaj se tine cont de vechimea de la ultimul serviciu sau se tine cont de toata vechimea acumulată (fara a mai fi beneficiat de șomaj)
Cel mai recent răspuns: spenter007 , utilizator 08:34, 27 Mai 2020
Conditii acordare somaj
www.avocatnet.ro/forum/discu...

La calculul indemnizatiei de somaj se tine cont de toata vechimea.
www.avocatnet.ro/articol_518...
Va multumesc pentru raspuns. Am citit si articolele citate de dumneavoastra, foarte utile, multumesc!
Am observat totusi in unul dintre articole ca la calculul șomajului se tine cont de media salariilor de bază din ultimele 12 luni.
In cazul meu daca partea A (salariul de baza) a fost de 4000lei dar lunar salariul brut a depășit mereu 10000lei (Cu plata tuturor taxelor aferente) se tine cont doar de cei 4000 sau de întregul salariu din care au fost plătite mereu taxele si cotizațiile.

Va multumesc anticipat!

Cornel Vasile a scris:

Conditii acordare somaj
www.avocatnet.ro/forum/discu...

La calculul indemnizatiei de somaj se tine cont de toata vechimea.
www.avocatnet.ro/articol_518...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj alina_manu alina_manu Va rog frumos sa imi spuneti si mie cat ar veni somajul daca am salariul brut 1550 :D (vezi toată discuția)
Trecere in somaj Valy62B Valy62B As avea o intrebare legata de somaj Am lucrat in cadrul unei intreprinderi 24 de ani, din 1990 pana in 2014 dupa care am intrat in somaj un an. Dupa ... (vezi toată discuția)
Somaj in urma deciziei de concediere individuala? MolaRD MolaRD Buna ziua, am fost anuntata printr -un preaviz de concediere ca in 20 de zile lucratoare mi se incheie contractul de munca din motive ce nu tin de mine, ci de ... (vezi toată discuția)