avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... viciere consimtamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

viciere consimtamant

Dupa mortea mamei am inceput sa fiu discreditat atit in public si in familie..Discreditarea a viciat considerabil consimtamantul tatalui astfel incit sit ca si dezmostenit. Daca discreditorul este mostenit de o suma mare de bani dar casa in care locuiesti impreuna cu cel care tea discreditat nu va fi lasata nimanui atunci se poate contesta ceva?
Cel mai recent răspuns: nicul25 , utilizator 13:52, 27 Mai 2020
Cati mostenitori exista?
4 frati dar in casa parinteasca locuiesc cu unul dintre ei care este dat mostenitor al banilor.dar si principalul discreditor.Eu sint si o persoana care lucrez in public.
Sa fii discreditat sa sa se doreasca sa se afle ca ai niste actiuni undeva pentru a fi dezmostenit este o mare ticalosie!Din punctul meu de vedere testatorul datorita virstei
de 78 ani nici nu mai este apt sa scrie ceva!Partea dupa mama sa impartit doar la bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnavii de schizofrenie, dementa au dreptul la testament? nicul25 nicul25 Bolnavii de schizofrenie ,dementa au dreptul la testament? Daca testatorul cit timp este in viata in speta tatal este identificat cu schizofrenie,dementa si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! poti sa îți faci buletin de identitate daca ești ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Buna ziua! Poti sa îți faci buletin de identitate daca ești mostenitor daca mama traieste si nu doreste sa te ia in spațiu? Exista posibilitatea aceasta? ... (vezi toată discuția)
Amenintat cu dezmostenirea nicul25 nicul25 Am o problema cu tatal meu! Recent a murit mama mea si sa facut succesiunea dupa apartament si bani.Mai am inca 3 frati iar cu unul locuiesc in casa ... (vezi toată discuția)