avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata sulta

Buna ziua.
In urma ramanerii definitive a hotararii judecatoresti intr-un partaj succesoral, am fost obligat sa achit o sulta catre 3 succesori coindivizari,
Care este modalitatea de plata a sultei spre a fi opozabila la CF, avand in vedere ca doi dintre succesori se afla in orase diferite iar al treilea se afla in strainatate?
Mentionez ca am fost deja la un executor si acesta mi-a zis ca nu ma poate ajuta neavand nimic de executat si sa depun banii intr-un cont pe numele unui succesor, ceea ce nu mi se pare in regula,
Ultima modificare: Miercuri, 27 Mai 2020
Robbi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Robbi , utilizator 09:09, 28 Mai 2020
Consemnarea sumelor de bani intr-un cont la dispozitia creditorilor, prin intermediul unui executor judecatoresc.
Va trebuie act notarial ca sa nu aveti probleme.
Daca ei declara la notar ca au primit banii ati rezolvat.
Inteleg, insa, unul se afla in strainatate si,, daca ceilalti doi nu vor sa dea o declaratie la notar, ce variante imi raman mie?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul acceptarii sultei de catre fostul sot kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care fostul sot refuza acceptarea sultei si sa paraseasca apartamentul care mi s-a atribuit in urma unui ... (vezi toată discuția)
Radiere din cf ana301 ana301 buna ziua.puteti sa ma ajutati va rog?in urma unui proces de succesiune a fost inscrisa in cf o sulta si doua somatii pt executare silita . banii au fost ... (vezi toată discuția)
Diviort cu copii și partaj amiabil bogdanA2012 bogdanA2012 Buna ziua, O nelămurire am in cazul unui partaj care s-a facut amiabil si se va termina printr-o tranzactie in fata instantei de judecata. Părtile au ... (vezi toată discuția)