avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Telemunca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Telemunca

de la inceputul starii de urgenta, printr-o decizie a conducerii, s-a trecut la munca in regim de telemunca. toti angajatii au lucrat de-acasa. Nu au fost incheiate acte aditionale si nici nu s-a raportat in revisal decizia conducerii. Este o abordare gresita?
Cel mai recent răspuns: mopy , utilizator 15:10, 29 Mai 2020
Da, este o abordare gresita .... trebuia incheiat act aditional la c.i.m.
in starea de urgenta conf decret 195/16.03.2020 art. 33 "Instituțiile și autoritățile publice centrale și locale, autoritățile administrative autonome, regiile autonome, societățile și companiile naționale și societățile la care statul ori o unitate administrativ-teritorială este acționar unic sau majoritar, societățile cu capital privat introduc, acolo unde este posibil, pe perioada stării de urgență, munca la domiciliu sau în regim de telemuncă, prin act unilateral al angajatorului."
Fiind decizia unilaterala a angajatorului nu vad de ce aveam nevoie de act aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Home office doar pentru o parte din firma bogdan066 bogdan066 Lucrez la o firma de game testing si, teoretic, am avea cu totii posibilitatea de a lucra de acasa in timpul acestei pandemii. Firma are deja pus la punct ... (vezi toată discuția)
In legatura cu oug 132/2020, referitor la art. 6 care prevede ... icealin icealin In legatura cu OUG 132/2020, referitor la art. 6 care prevede sprijin financiar de 2500 lei pentru angajatii care au lucrat in regim de telemunca in perioada ... (vezi toată discuția)
Concediere in pandemie kristina_ro kristina_ro Buna seara, Ma interesează care sunt condițiile in care poți fi concediat in aceasta perioada de pandemie. Menționez ca am fost concediată, dar puțin ... (vezi toată discuția)