avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amnistia fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amnistia fiscala

Daca o societate are obligatii fiscale cu termen de plata pana in 31.03.2020 si neachitate pana in prezent si opteaza pentru aministia fiscala, executarea silita a obligatiilor fiscale principale se suspenda pana la data platii voluntare a acestora, bineinteles nu mai mult de 15.12.2020?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare silita de la directia de finante laracroft4368 laracroft4368 O societate cu datorii la bugetul de stat si la bugetele asigurarilor sociale de stat ,aprox.14.000ron a primit invitatie de la directia de finante ptr. a se ... (vezi toată discuția)
Anulare obligatii de plata accesorii - inspectie fiscala adriacst adriacst ANULARE OBLIGATII DE PLATA ACCESORII - INSPECTIE FISCALA Buna ziua! Va prezint urmatorul caz: - unei firme care a avut inspectie fiscala pt perioada ... (vezi toată discuția)
Garda financiara VILLANDENIKOMARIA VILLANDENIKOMARIA am avut un control de la garda financiara care mi-a dat un termen de plata pentru niste datorii catre bugetul statului.problema mea este ca eu nu dispun de ... (vezi toată discuția)