avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere penală
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere penală

Plângerea penală impotriva unui politist, la care parchet se depune? Care este parchetul competent, judecătorie sau tribunal?
Plângerea pe timpul stării de alertă se poate depune personal la parchet sau trebuie trimis prin alte mijloace (fax, e-mail) ?
Cel mai recent răspuns: danaa1 , utilizator 05:19, 29 Mai 2020
Depinde de infractiunea pentru care se depune plangerea.
Nu v-as sfatui sa depuneti personal. programul cu publicul este foarte scurt, deci cozile sunt foarte mari.
Puteti trimite plangerea, insotita de actele doveditoare cu posta sau firma de curierat.
Infracțiune de corupțiede genul favorizării unor persoane, abuz în serviciu, neîndeplinirea sarcinilor de serviciu ce ii reveneau polițistului, s.a.m.d.

Care este parchetul competent unde trebuie depusă plângerea pentru infracțiunile penale descrise mai sus ce au fost săvârșite de către un polițist?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Batuti de politie pytu26 pytu26 A-si dori sa aflu si eu cum trebuie procedat atunci cand esti batut de catre politie,am scos certificat medico legal si nu stiu unde trebuie sa fac plangerea ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva agentului de politie!? michaelj michaelj ce pot face impotriva unui agent de politie care a dat dovada de partinire in \"rezolvarea\" dosarului in care eu sunt parte vatamate? pot face plangere la ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu? ContSters88252 ContSters88252 buna ziua am fost citat la politie, unde mi s-a adus la cunostinta ca o persoana a formulat plangere penala impotriva mea pentru o ... (vezi toată discuția)