avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire si pensia de urmas
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire si pensia de urmas

Salut! Am handicap gradul I cu insotitor permanent, beneficiez de indemnizatie handicap, indemnizatie insotitor, ajutor de 500 lei (stau in Bucuresti a fost dat de dna Gabriela Firea) si pensie urmas in urma decesului parintilor. Bunica mea a decedat acum 2 ani, a ramas in urma ei o casa la curte pe care o mostenim eu si fratii mamei (3 mostenitori in total). Casa se va vinde iar banii vor fi impartiti in mod egal. Imi va afecta in vreun fel pensiile? Ma gandesc la cea de urmas mai mult, stiu ca nu ai voie sa ai si pensie si alt venit.
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2020
viomusicstudio, utilizator
Cel mai recent răspuns: viomusicstudio , utilizator 11:03, 28 Mai 2020
.
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2020
viomusicstudio, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire marianionut marianionut Buna ziua, Am o problema la care va rog sa ma ajutati. Va expun situatia mea. In urma decesului tatalui meu in anul 2012 au aparut foarte multe probleme cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ajutați-mă va rog cu o problema. am fratele grad ... roox_me roox_me Bună ziua, Ajutați-mă va rog cu o problema. Am fratele grad 1 de handicap. El are ajutorul de 500 de Ron, indemnizația de handicap de 1300( este pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!bunicii mei au avut 7 copiii, in anul 89 bunicul a ... EllaNovac EllaNovac Buna ziua!Bunicii mei au avut 7 copiii, in anul 89 bunicul a decedat si a ramas doar bunica si cei 7...Mama mea a plecat de la varsta de 17 ani sa.si faca un ... (vezi toată discuția)