prietenul meu a cump.o casa pe numele meu,in contr.de vz.cump.apar eu ca fiind cumparat.necasat.actul neavand nici o clauza.El are ca dovada extras de cont de la bc.insa suma din extras nu coincide cu suma data prt.casa.Vreau sa mai precizez...banii provin dintr o most.revendic.pe legea 10,a lui,el cumparand casa pe numele meu de buna voie. La ce sa m a ast?
buna seara,imobilul despre care v am vb.a fost cumparat de cu 2ani in urma,au fost intocmite acte pe cale legala pe numele meu,iar acum de cateva luni avem ac.problema,respectiv(anulare act proprietate prin viciu de consimtamant si ...dol) Cum poate sa invoce asa ceva,atata vreme cat ne am inteles la vremea respectiva?Este NORMAL ca un barbat sa ia imobilul de la o femeie si sa il dea la alta?Dol de viitor?
Este dol???
scarlet
in cazul unor de plata ale unei asociatii de proprietari care nu specifica (dupa cum specifica L 82 si OMF 1969/2007):
-data intocmirii
data afisarii
data ... (vezi toată discuția)
Escrocherii terenuri.
MohanM
Buna ziua. Am cumparat in urma cu aproximativ o saptamana un teren intravilan si am avut neplacuta surpriza ca dupa numai 3 zile sa fiu sunat si sa mi se ... (vezi toată discuția)