avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act

prietenul meu a cump.o casa pe numele meu,in contr.de vz.cump.apar eu ca fiind cumparat.necasat.actul neavand nici o clauza.El are ca dovada extras de cont de la bc.insa suma din extras nu coincide cu suma data prt.casa.Vreau sa mai precizez...banii provin dintr o most.revendic.pe legea 10,a lui,el cumparand casa pe numele meu de buna voie. La ce sa m a ast?
Cel mai recent răspuns: hurtemma , utilizator 18:12, 20 Decembrie 2009
buna seara,imobilul despre care v am vb.a fost cumparat de cu 2ani in urma,au fost intocmite acte pe cale legala pe numele meu,iar acum de cateva luni avem ac.problema,respectiv(anulare act proprietate prin viciu de consimtamant si ...dol) Cum poate sa invoce asa ceva,atata vreme cat ne am inteles la vremea respectiva?Este NORMAL ca un barbat sa ia imobilul de la o femeie si sa il dea la alta?Dol de viitor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este dol??? scarlet scarlet in cazul unor de plata ale unei asociatii de proprietari care nu specifica (dupa cum specifica L 82 si OMF 1969/2007): -data intocmirii data afisarii data ... (vezi toată discuția)
Escrocherii terenuri. MohanM MohanM Buna ziua. Am cumparat in urma cu aproximativ o saptamana un teren intravilan si am avut neplacuta surpriza ca dupa numai 3 zile sa fiu sunat si sa mi se ... (vezi toată discuția)
Vecin recalcitrant poate fi considerat viciu ascuns ? florinmantescu florinmantescu Buna seara, Am un apartament de vanzare. Dedesubt locuieste o vecina care sta prost cu nervii si face din cand in cand scandal tuturor vecinilor pentru ... (vezi toată discuția)