avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Executat silit pe motiv de neachitare taxe
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Executat silit pe motiv de neachitare taxe

Am mare nevoie de sfatul vostru. Am găsit o situație ciudata pe un grup, citez: “Avem o vecina in scara blocului care a fost executata silit și evacuată din apartament pt ca nu și-a plătit taxele. Femeia nu are niciun venit și nici nu e stabilă psihic. I-au schimbat usa și ea așteaptă in scara blocului sa vina sa ii dea cheia. Saraca nici nu înțelege ce se întâmpla. Aveti idee ce am putea face sa o ajutam? Dacă e vreo autoritate a statului la care am putea apela?”
Ultima modificare: Vineri, 29 Mai 2020
Florin.eva, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin.eva , utilizator 21:19, 29 Mai 2020
Puteti incerca sa mergeti la primarie si sa cereti sprijin pentru dumneaei.
Sau la ANPD
[ link extern ] /
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Persoana in cauza nu are rude,apartinatori?
Pentru a ajuta persoana puteti sesiza oficial fie autoritatea pentru protectia copilului care detine departament special pentru astfel de situatii sau serviciul specializat din primaria teritoriala
Mulțumesc pentru răspuns. Nu are pe nimeni din cate stiu. Am sa trimit mesajele vecinei de bloc. Păcat ca nu s-au sesizat mai devreme.

ynocentta a scris:

Persoana in cauza nu are rude,apartinatori?
Pentru a ajuta persoana puteti sesiza oficial fie autoritatea pentru protectia copilului care detine departament special pentru astfel de situatii sau serviciul specializat din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O vecina cu probleme psihice Paul Luca Paul Luca Buna ziua,la un apartament de pe scara noastră locuiește o doamna care are probleme psihice.arunca cu pământ din ghivecele de flori in vecini,bate cu un ... (vezi toată discuția)
Persoana in varsta care isi face nevoile in spatiul comun al blocului casutza casutza Buna ziua, O persoana in varsta care locuieste singura isi face nevoile pe spatiile comune din bloc (lift,scari,intrarea in bloc,la ghena,in fata ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina Diaconescu Andreea Diaconescu Andreea Locuiesc in Sectorul4 as dori sa ma ajutati cu o problema. Am o vecina in curte care nu are zugravit in casa de vreo 20-25 ani si cand deschide usa miroase in ... (vezi toată discuția)