avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu vecina
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu vecina

Locuiesc in Sectorul4 as dori sa ma ajutati cu o problema.
Am o vecina in curte care nu are zugravit in casa de vreo 20-25 ani si cand deschide usa miroase in ultimul hal, aduna cam tot ce aruncam noi in gunoi si strange in casa.
mai are si caini care cred ca sunt bolnavi, intr-un timp aveau decat jumate de blana pe ei restu era cazuta.Atunci cand deshide ea usile noi suntem obligati sa stam cu geamurile si usile inchise ca miroase foarte urat.
Nu stiu la cine as putea apela, doar dumneavoastra daca ma puteti ajuta.
Sper sa aveti timp sa imi raspundeti si mie poate exista o solutie si pentru problema mea.
Va multumesc anticipat
Diaconescu Andreea a scris:

Locuiesc in Sectorul4 as dori sa ma ajutati cu o problema.
Am o vecina in curte care nu are zugravit in casa de vreo 20-25 ani si cand deschide usa miroase in ultimul hal, aduna cam tot ce aruncam noi in gunoi si strange in casa.
mai are si caini care cred ca sunt bolnavi, intr-un timp aveau decat jumate de blana pe ei restu era cazuta.Atunci cand deshide ea usile noi suntem obligati sa stam cu geamurile si usile inchise ca miroase foarte urat.
Nu stiu la cine as putea apela, doar dumneavoastra daca ma puteti ajuta.
Sper sa aveti timp sa imi raspundeti si mie poate exista o solutie si pentru problema mea.
Va multumesc anticipat

Consider ca ar trebui facute sesizari catre Primaria Sectorului 4 si catre Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti fiind organele indriturite de lege sa solutioneze acest gen de probleme.de asemeni puteti sesiza si organismele si fundatiile care se ocupa de protectia animalelelor pentru a le lua si ale acorda ingrijirea necesara
am trimis acum cateva saptamani mai multe mesaje catre primarul sectorului 4 dar fara niciun raspuns...mai astept..
dar problema e ca este un focar de infectie...numai are loc de gunoaie in casa si ea ca persoana este recalcitranta
Cred ca si vecina dvs. are nevoie de ajutor, in primul rand ar trebui evaluata starea ei de sanatate mentala, si se impune a fi anuntat medicul de familie care ii va recomanda un consult de specialitate . Acest comportament , este departe de normalitate , chiar daca este o persoana mai in varsta, nu se justifica acest mod de viata. De ce nu incercati sa luati legatura cu rudele acesteia, poate ele vor inteprinde ceva , in sensul de a-i schimba modul de viata, convingand-o ca starea precara de igiena in care traieste ii este daunatoare , atat ei, cat si vecinilor, poate vor contribui cu unele ajutoare chiar de ordin material pentru reamenajarea locuintei. Institutiile pe care le-ati sesizat,ar trebui sa ia masuri, din pacate insa se pare ca acest tip de probleme nu sunt prioritare pentru ei .Animalele pe care le detine ar trebui examinate si ele de catre un medic veterinar si eventual, duse intr-un adapost.
~ Conținut șters la cerere ~
legally a scris:

Cred ca si vecina dvs. are nevoie de ajutor, in primul rand ar trebui evaluata starea ei de sanatate mentala, si se impune a fi anuntat medicul de familie care ii va recomanda un consult de specialitate . Acest comportament , este departe de normalitate , chiar daca este o persoana mai in varsta, nu se justifica acest mod de viata. De ce nu incercati sa luati legatura cu rudele acesteia, poate ele vor inteprinde ceva , in sensul de a-i schimba modul de viata, convingand-o ca starea precara de igiena in care traieste ii este daunatoare , atat ei, cat si vecinilor, poate vor contribui cu unele ajutoare chiar de ordin material pentru reamenajarea locuintei. Institutiile pe care le-ati sesizat,ar trebui sa ia masuri, din pacate insa se pare ca acest tip de probleme nu sunt prioritare pentru ei .Animalele pe care le detine ar trebui examinate si ele de catre un medic veterinar si eventual, duse intr-un adapost.

din pacate familia ei vin cu masina,claxoneaza si ii lasa sacosa cu mancare la usa nu prea stau prea mult la discutii...Printre care este bunica celebrului Cabral, medic de familie nu cred ca are pentru ca niciodata nu am auzit-o plangandu-se ca o doare ceva...

Alte discuții în legătură

Vecin turbulent Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Ma confrunt cu o problema mai delicata! As avea nevoie de un sfat avizat. Avem in scara unde locuiesc un vecin bolnav psihic (credem noi) care e foarte ... (vezi toată discuția)
Miros pestilențial de la vecin kanai kanai Bună ziua, aș vrea să intreb care ar fi calea de urmat în următoarea situație: de ceva vreme (cel puțin un an), din apartamentul unei vecine vine un ... (vezi toată discuția)
Igrasia in apartamentul vecinului diana-alina diana-alina Unde trebuie sa am adresez ca sa pot face o reclamatie impotriva vecinului, care este un focar de infectie, deoarece are peretii plini de igrasie, cand ... (vezi toată discuția)