legally a scris:
Cred ca si vecina dvs. are nevoie de ajutor, in primul rand ar trebui evaluata starea ei de sanatate mentala, si se impune a fi anuntat medicul de familie care ii va recomanda un consult de specialitate . Acest comportament , este departe de normalitate , chiar daca este o persoana mai in varsta, nu se justifica acest mod de viata. De ce nu incercati sa luati legatura cu rudele acesteia, poate ele vor inteprinde ceva , in sensul de a-i schimba modul de viata, convingand-o ca starea precara de igiena in care traieste ii este daunatoare , atat ei, cat si vecinilor, poate vor contribui cu unele ajutoare chiar de ordin material pentru reamenajarea locuintei. Institutiile pe care le-ati sesizat,ar trebui sa ia masuri, din pacate insa se pare ca acest tip de probleme nu sunt prioritare pentru ei .Animalele pe care le detine ar trebui examinate si ele de catre un medic veterinar si eventual, duse intr-un adapost.
din pacate familia ei vin cu masina,claxoneaza si ii lasa sacosa cu mancare la usa nu prea stau prea mult la discutii...Printre care este bunica celebrului Cabral, medic de familie nu cred ca are pentru ca niciodata nu am auzit-o plangandu-se ca o doare ceva...